Transferji na letališča

Opravljamo transferje na letališča in pristanišča. Prepričale vas bodo konkurenčne cene, kvalitetno opravljena storitev in udobno ter varno potovanje brez skrbi.

VIP prevozi

Ste posameznik ali skupina, mogoče poslovnež? Ponujamo vam prevoze v celoti prilagojene samo vam. Prevozi na letališča, poroke, srečanja, piknike, poslovne dogodke/sestanke ali pa vas in poslovne partnerje popeljemo na izlet po Sloveniji ali tujini. Možnost tudi najema večdnevnih ali tedenskih prevozov!
Po meri

Spletna rezervacija

Preko kontaktnega obrazca lahko pošljete povpraševanje in v najkrajšem času vam bomo z veseljem odgovorili.

Najem kombija ali voznika še nikoli ni bil tako preprost!

Smo družinsko podjetje, ki uspešno posluje že od leta 1978. Ukvarjamo se z nudenjem najema kombi in osebnih vozil, prevozov po vaši meri ter transferje na letališča in pristanišča. V tem času uspešnega poslovanja smo si pridobili veliko zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tujini, katere se rade vračajo saj imamo profesionalen odnos do strank, konkurenčno ponudbo – cene naših storitev so prijazne za vaš žep in kvalitetno opravljene storitve. Odlikujejo nas kakovost, natančnost, točnost in ažurnost.

Ponujamo vam:

Zakaj izbrati nas?

Prevoze oseb opravljamo na področju celotne Slovenije in tujine.   Naše storitve so vam na voljo vse dni v tednu 24 ur na dan!

Že veste kam se boste popeljali z nami ?

Torej vaša odločitev je preprosta, za vse ostalo bomo poskrbeli mi!